Barion Pixel

Üzemeltető: Collective Art Kft.

Székhely: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 13.

Telephely: 1054 Budapest, Akadémia u. 9.

Adószám: 22966324-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-946844
(bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság által)

Szállítási feltételek, határidők

A Controller Books által forgalmazott, raktáron lévő termékek csomagküldő szolgálattal történő feladási határideje 5 munkanap. A házhoz szállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a Foxpost Zrt. szolgáltatásával biztosítjuk. A szállítási költség a megrendelt termékek súlyától függően a következőképpen alakul:

GLS:

Házhoz szállítás: 990 Ft
Házhoz szállítás utánvétellel: 1240 Ft
GLS Csomagpont és csomagautomatába: 800 Ft
GLS Csomagpont és csomagautomatába utánvétellel: 1050 Ft

Foxpost Zrt.:

Csomagautomatába: 800 Ft
Csomagautomatába utánvétellel: 1050 Ft

 

A megrendelőnek kötelező megadnia a telefonszámát a megrendelés leadása során, így a kézbesítés előtt és során szállító partnerünk felhívja, tájékoztatva őt arról, hogy mikorra várható a csomag, illetve az egyeztetés során lehetőség nyílik megadni más címet is. Csomagpontos vagy csomagautomatás átvétel esetén a mailben és/vagy sms-ben értesítik a megrendelőt, amikor az átveheti csomagját az adott ponton.

Vételár, fizetési feltételek

A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa) is, nem tartalmazza azonban az esetleges szállítási költséget. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén a weboldalon meghirdetett ideig érvényes, és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Controller Books a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. Futárral cagy csomagautomatába történő szállítás esetében a megrendelt termékek vételárát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak vagy az automatánál kell kifizetni. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Termékgarancia

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a Controller Books ügyfélszolgálatát az info@controllerbooks.hu e-mailcímen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy a vevő választása szerint árengedményt adunk, vagy a vevő a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összegvisszatérítését. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek a Collective Art Kft.-t terhelik.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek házhoz szállítás esetén a kézbesítőtől való átvétel napját, vagy a PostaPonton történő átvétel napját, a kiadóban történő átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját értjük. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén kell visszaküldeni a Collective Art Kft. 1054 Budapest, Akadémia u. 9. szám alatti címére utánvéttel, melynek összege a visszaküldött termék bruttó fogyasztói ára. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a megrendelő köteles viselni.

Felelősség kizárása

A Collective Art Kft. nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a Controller Books weboldal használatából, vagy üzemzavarából,az adatok bárki által történő megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok által okozott, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő rendszerhibából adódó károkért. A Collective Art Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi –a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt– ár érvényes, és kerül felszámításra.