Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: Earshop 3 – Elektronikus zenei workshop | Az összes hír

Ne csak hallgasd, szólaltasd meg! Ne csak nézd, most meg is érintheted! Ne csak érezd, csináld Te is...! A KORG.hu Zóna és a Hairy DJ-csapatának erői már nem először egyesülnek, ezúttal pedig a ControllerBooks is csatlakozik hozzájuk. Április 21-én, csütörtökön az Instant Vaddiszkó terme ad otthont az Earshop3 elektronikus zenei workshopnak és az azt követő partynak. A világ egyik vezető hangszermárkája, az ország egyik legjobb DJ-gárdája és Magyarország egyetlen elektronikus zenekészítésre szakosodott könyvkiadója… Ez csakis nagyot szólhat!

Felejtsd el a passzív, kivetítős termékbemutatókat, mi egy igazi workshopra invitálunk! Ha kedved van, csatlakozhatsz a lemezlovas legendához, DJ Budaihoz, aki megmutatja, mi fán terem az Allen & Heath Xone:DB4 és az Ableton Live. Ha az underground kedvenc, Andras Toth performansza mozgat, kapcsolódj be Allen & Heath Xone:92 és Xone:1D, valamint Ableton bemutatójába. Az este minden bizonnyal legizgalmasabb kütyüit Andre fogja szólásra bírni: a dögös kis microKORG; a KORG "zseboroszlánja", a Kaossillator Pro; az Allen & Heath Xone:22 és a Logic Pro fognak megelevedni kezei alatt.

Este héttől éjszakába nyúlóan, ameddig a KORG művészei bírják, nyúzhatjátok a srácokat és a kütyüket (a felsoroltakon kívül is felvonultatnak hangszereket a bemutatón!), a belváros kultikus szórakozóhelyén, az Instantban. Kell ennél több jóság? Lesz az is! Hairy Night hajnalig: Naga, Beta, Andre, Andras Toth és Kovax a lemezjátszók mögött.

Zenei workshop vájtfülűeknek, lelkes amatőőőröknek és még lelkesebb haladóknak – az underground elektronikus zenei szcéna profijaival! Ha ott leszel, jelezd nekünk a Facebookon!

Katt az e-flyerre!

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!