Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: Nyerd meg Mauro Picotto-t és a Cubase 6-ost! | Az összes hír

Az elektronikus tánczene olasz sztárja bájos akcentussal invitálja a "szobaproducereket" az Alchemy Records Festival pályázatára. Miért is ne? A kiírás szerint a döntősök Alchemy Records-lemezszerződéshez és fellépési lehetőséghez jutnak a júniusi szabadtéri fesztiválon Torinó mellett. A fődíj mindezek mellett egy zsír új Cubase 6-os! A feltételek pedig több mint kedvezőek...

A megszokott remixpályázat kiírás helyett Picotto teljesen szabad kezet adott a befutni vágyó producereknek. A feladat mindössze annyi, hogy töltsd fel a legjobban sikerült trekkedet (egy szerző maximum 2 dallal indulhat)! Mauro nem tesz kikötéseket a stílust illetően, de az eredetiség, a szám minősége és az egyedi hangzás kulcsfontosságú lesz a zsűrizés során. Annyit persze magunktól is kitalálhatunk, hogy az Alchemy Records Festival névre hallgató pályázaton kevésbé érdemes etno-jazz vagy ragga-jungle nótával nevezni, ellenben ajánlott a Picotto által képviselt minimal/techno/trance/hard trance vonalon mozgolódni.

A fődíjat jelentő hivatalos 6-os Cubase-en kívül is bőven akadnak említésre méltó nyeremények a díjazottak számára. A már említett lemezszerződésen, valamint az Alchemy Records Festivalon való fellépési lehetőségen kívül egy egyéves Soundclud Pro Account, több Lite Account, és több száz euró értékű Beatport vocher fog gazdára találni. Némileg ködös, de jól hangzó ígéret pedig Mauro Picotto és az Alchemy Records támogatása a díjazottak zenei karrierjében.

Ha otthon vagy a négynegyedes elektronikus tánczenék világában, és nincs ellenedre egy itáliai kiruccanás, egy próbát mindenképp megér!

Kapcsolódó cikkek: Cubase 6 – Most 30 napig tesztelheted!   

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!