Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: UAD DSP, a nagy túlélő: SPL és a Brainworx pluginek | Az összes hír

A DSP plugin specialisták utolsó mohikánja, az UAD megkísérli népszerűsíteni és kiterjeszteni platformját külsős fejlesztőkkel való együttműködésekkel és eddigi zárt rendszere megnyitássával. Ezen új kooperációk egyik nyilvánvaló oka, hogy a natív pluginok egyre erősödő és minőségibb hangzást nyújtó világában láthatóan nehéz talpon maradni. Ez nekünk, felhasználóknak mindenesetre nagyon jó hír!

Akinek van UAD DSP kártyája, tisztában van ezen pluginek előnyeivel (0 prociterhelés, minőségi hangzás, gördülékeny munka), és az is tény, hogy ezek állnak legközelebb az „igazsághoz”, vagyis az analóg hangzáshoz.

A két külsős cég, az SPL (Sound Performance Lab) és a Brainworx szintén régi motoros az audio szakmában, és natív pluginjeik mellett gyártanak komoly stúdiókba szánt egységeket is. Első körben a fejlesztői környezetet térképezi fel a két vállalat, és remélhetően hamarosan megjelennek régóta használt és szeretett natív pluginjaik UAD-os változatai, amelyek valószínűleg még az eddiginél is jobb minőséget fognak képviselni az UAD DSP-s rendszerén belül. Az SPL és a Brainworx linkjein megtalálhatjátok a két gyártó jelenlegi kínálatát, ami alapján sejteni lehet, hogy mely processzorok jelennek meg hamarosan! Alig várjuk, hogy tesztelhessük őket!

Kapcsolódó cikkek: Az SSL Duende DSP-ről natívra vált!   A mindentudó plugincsomag: Waves V8   

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!