Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: Az SSL Duende DSP-ről natívra vált! | Az összes hír

Újabb komoly, a stúdiótechnika csúcsán álló cég jelentette be, hogy megszünteti DSP-kártyáinak fejlesztését. De mielőtt elszontyolodnánk: ezentúl natív pluginok formájában élvezhetjük a világhírű Solid State Logic cég EQ, kompresszor és reverb moduljait. Járt nálunk annak idején egy DSP Duende Mini, aminek teljesen odáig voltunk a hangjától. Ha ezt valóban meg tudják oldani ugyanabban a minőségben natív plugin formájában, akkor le a kalappal az SSL előtt! Az mindenesetre biztató tény, hogy az utóbbi egy évben egyre-másra jönnek ki olyan natív effektek, amelyekkel a DSP-khez már nagyon közeli – néhol még jobb minőségű! – processzálás is megoldható. A csomagban a következők találhatók meg.

EQ & Dynamics Channel: az SSL pultok híres EQ és dinamika processzora egy pluginon belül.
Stereo Bus kompresszor: az egyik leghíresebb termékük emulációja.
Drumstrip: célirányosan a dobok keveréséhez leképzett processzorok egybegyúrása egy pluginon belül, mellyel a legjobb dobhangzás eléréséhez szükségesek beállításokkal kísérletezhetünk.
Vocalstrip: ugyanaz az elv, mint a Drumstripben, de itt az ének megfelelő processzorainak összeállítására és ezek megfelelő beállításaira koncentrálhatunk.
X-EQ: egy kiváló minőségű master EQ.
X-Comp: master kompresszor.
X-Verb: a plugincsomag zengetője.
A jó hír, hogy van 30 napos próbaidő Windows és OS X alatt is, tehát bárki kipróbálhatja és eldöntheti, megéri-e neki a viszonylag magas ár.

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!