Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: Brainworks: bx_rockrack V3 | Az összes hír
23 Nov

Brainworks: bx_rockrack V3

Szerző: Bruckner Viktor | Kategória: Pluginajánló | Címkék: Black Friday ingyenes

Sokan úgy gondolják, hogy az otthoni számítógépes zenészek csak elektronikus stílusokban alkotnak, de a valóságban ez nem így van. Rengeteg gitáros is akad, de róluk valahogy el szoktak felejtkezni. Ma az őket érintő egyik nehézséggel, az elektromos gitárok felvételével fogunk szembeszállni. Itt egyrészt a ritkán tolerált nagy hangerő, másrészt a mikrofonelhelyezés misztikuma jelent gondot. Mindezeket egyszerűen, és ma már profi szinten oldhatjuk meg, ha gitárerősítő-szimulációs plugint használunk.

Már szinte Dunát lehet rekeszteni az erősítőmodellezésekből, sőt a legtöbbnek van ingyenes változata is, így van miből választani. Bár a döntés nagyrészben ízlés kérdése, a pedigré sokat nyomhat a latban. A Brainworks gitárerősítő-szimulációi jó hírnévnek örvendenek, főleg mióta a UAD platformra is ők fejlesztenek. A hangminőség tehát nem kérdéses, de emellett külön kiemelik, hogy a plugin magát a játékérzetet is képes visszaadni. Ennek megfelelően az ár sem alacsony, de szerencsére az idei Black Friday akcióban (november 30-ig) mindössze 39 $ + ÁFA, ami szerintem ma a legjobb ajánlatnak tekinthető.

Nézzük, mit kapunk a pénzünkért:
Tiszta és torzított csatorna: Marshall JCM 800™ 2210, ENGL™ 530, ENGL 530 Tube Preamp, Mesa Boogie Rect-O-Verb™ 50W és Metal BX 666. 40 különböző felvételi lánc, gitárládák, mikrofonok. Zajzár, tiszta és analóg késleltető, LP, HP és egy különleges “finomító” szűrő, plusz a Brainworks saját SHRED szűrője, amivel még finomabb hangzást érhetünk el. 5 sávos grafikus EQ, emellett minden erősítőn Gain és EQ.
Ezer szónál is többet mond egy demóvideó, ezzel fejezzük be a plugin bemutatását. Ne feledjük, hogy a fizetős változat mellett bármikor letölthető az ingyenes is, amiben 26 prezetet használhatunk korlátlan ideig, de nem változtathatjuk meg őket.


Bónusz
A Waves idei Black Friday ingyen pluginja ez a vadonatúj Sibilance nevű de-esser, amit korlátozott ideig az alábbi linken kapunk meg.


« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!