Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: A kábelek ideje lejárt: Roland Wireless Connect | Az összes hír

A Roland új vezetéknélküli rendszere új távlatokat nyit a modern stúdió set-upok terén. A Wireless Connect segítségével bármilyen vezetékes csatlakozás nélkül teremthetünk kapcsolatot iPhone-unk és több Roland hangszer között. Ehhez mindössze vezetéknélküli internet-csatlakozásra és wifi routerre van szükségünk.

Az új rendszer segítségével közvetlenül rögzíthetjük az újabb Roland hangszereken készített sávjainkat egy kifejezetten erre a célra készült app, az Air Recorder segítségével. Az ily módon rögzített dalok visszajátszhatók a modernebb Roland modellekbe, így a már felvett sávok mellé könnyedén rögzíthetők újabb futamok.

A Wireless Connect egy egyszerű, vezetéknélküli USB adapteren alapul, mely a Roland Juno-Di, Juno-Gi, JUPITER-80, JUPITER-50, valamint Lucina AX-09 modellekkel kompatibilis. Az újonnan debütáló technológia mellé még egy érdekesség társul, ez pedig a V-Drums-felhasználókat érinti: a V-Drums Friend Jam elnevezésű alkalmazással a Roland digitális dobszettjeit (TD-30, TD-15, TD-11) is használhatjuk iPhone-nal karöltve, a szintetizátorokhoz hasonló módon. Igen tetszetős az új megoldás, ki tudja, talán a jövő stúdió-összeköttetéseinek prototípusával van dolgunk? Az idő majd eldönti, mindenesetre a Roland új koncepciója rendkívül kézenfekvőnek és könnyen használhatónak ígérkezik.

További információkat a itt találtok.

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!