Controller books
Hírfolyam RSS
Szűrés: UAD Apollo – impozáns audio interfész az UAD plug-inek erejével | Az összes hír

A Universal Audio egy igen érdekfeszítő eszközről rántotta le a leplet – az új Apollo egy kiemelkedő minőségű audio interfész, amely a legmodernebb funkciókat, 24 bit/192 KHz-es mintavételezést, 18 x 24 FireWire/Thunderbolt támogatottságot, valamint – és most jön a lényeg! – a legendás UAD-2 plugin-ekkel való munka élményét nyújtja.Aki dolgozott már az UAD rendszerével, bizonyára tudja, hogy a hozzájuk tartozó, önálló DSP-chipekkel ellátott kártyák révén egyszerre nagy számú plug-innel való munkát tesznek lehetővé, így olyan effektláncokat hozhatunk létre, amikről a valóságban, hardware-es kivitelben még csak álmodni sem mernénk, de még hagyományos VST-k esetében is igen hamar megállna a tudomány (a számítógép korlátozott számítási teljesítményéből adódóan).

Az új Apollo amellett, hogy a gyártó csúcsminőségű konverterekkel és egyéb minőségi komponensekkel látta el, teljes mértékben az UAD plug-inekkel való együttes munkára lett optimalizálva. Így tehát az interfészbe beépített UAD-2 DSP-chipek révén a Universal Audio plug-injeivel való munka is adott – bátran használhatjuk tehát audio sávjaink rögzítésére úgy, hogy az UAD-2 minőségi plug-injeit insert effektekként alkalmazzuk, valós időben, 2 ms-ot nem meghaladó latencyvel.

Akinek még újdonságot jelent az UAD neve, annak elég csak annyit megemlítenünk, hogy olyan világklasszis stúdiótechnikai gyártók híres-hírhedt eszközeinek digitális modellezéseit kínálja a gyártó plug-inek formájában, mint a Neve, Lexicon, Manley vagy a Studer. Azon felhasználók számára, akik kedvelik az analóg technikákra jellemző hangzást, de szeretnének korszerű környezetben dolgozni, az Apollo kiváló megoldásnak bizonyulhat. Az új interfész 18 x 24 FireWire/Thunderbolt™ támogatottsággal bír, és mind PC-vel, mind MAC-kel kompatibilis.

További infók a gyártó weboldalán .

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!