Controller books
Kedves Olvasóink!

A dec. 4-ig leadott Foxpost rendeléseket és a dec. 18-ig leadott postai vagy Postapont rendeléseket biztosan kézbesítjük dec. 24-ig. Az ezen időpontok után leadott rendeléseket folyamatosan kézbesítjük, de karácsonyig történő megérkezésüket nem tudjuk garantálni.

Boldog karácsonyt és jó zenélést kívánunk!

Controller Books csapata
Hírfolyam RSS
Szűrés: OSL Chorus az Oblivion Sound Labtől | Az összes hír
16 Már

OSL Chorus az Oblivion Sound Labtől

Szerző: Gomba | Kategória: plugin | Címkék: Roland Chorus effekt ingyenes

Az Oblivion Sound Lab kiadta az OSL Chorus effektet.

A plugin tökéletesen utánozza a legendás Roland JUNO-60 hardverszintetizátor Chorus modulját.

Az eredeti két Presethez képest sokkal többet kapunk: az OSL Chorus emulációja számos paraméter testreszabásával szolgálja a zenészek fantáziáját.

Ez a viszonylag egyszerű plugin nagyon sokoldalú. Jellemzője az LFO sebességének és a moduláció mélységének beállítási lehetősége, az offset paraméterekbe való beavatkozás, a Cutoff szabályozása és a Dry/Wet jel hangerejének tetszés szerinti tekergetése.

Az LFO-val nagyon finom Chorus effektek keverhetőek ki, a modulációval agresszív hangzást is elérhetünk, a filterrel pedig teljesen egyedi hatást kaphatunk. Mindezeknek köszönhetően egy sokkal rugalmasabb plugint kapunk, mint az eredeti Chorus modul.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a remek cucc sztereó és mono hangforrásokat egyaránt kezel, és nem mellesleg rendkívül CPU-barát. A bővítmény teljesen ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető a fejlesztő honlapjáról.

« Vissza
x

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj híreinkről és legújabb kiadványainkról!

x

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

x

Hiba! Kérlek helyes email címet adj meg!