Controller books

Szállítási és fizetési feltételek

Üzemeltető: Collective Art Kft.

Székhely: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 13.

Telephely: 1054 Budapest, Akadémia u. 9.

Adószám: 22966324-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-946844
(bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság által)

Szállítási feltételek, határidők

A Controller Books által forgalmazott, raktáron lévő termékek postai csomagküldő szolgálattal történő feladási határideje 5 munkanap. A házhoz szállítást Magyarország területén a Magyar posta Zrt. szolgáltatásával biztosítjuk. A szállítási költség a megrendelt termékek súlyától függően a következőképpen alakul:

Ableton Live – 1 145 Ft
Logic Pro 9 – 1 260 Ft
Cubase 5 – 1 260 Ft
Ableton Live és Logic Pro 9 együttes rendelése – 1 660 Ft
Ableton Live és Cubase 5 együttes rendelése – 1 660 Ft
Ableton Live, Logic Pro 9 és Cubase 5 együttes rendelése – 1 660 Ft

A Magyar Posta Zrt. munkanapon 8-17 óra között szállítja ki a megrendelt termékeket a megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A kiadóban történő átvétellel rendelt termékek esetében nincs szállítási költség. Az átvételre a rendelés leadását követő munkanapon van lehetőség a kiadó nyitvatartási ideje alatt (munkanapokon 10-18 óra között).

Vételár, fizetési feltételek

A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, nem tartalmazza azonban az esetleges szállítási költséget. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Controller Books a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. Futárral történő házhoz szállítása esetében a megrendelt termékek vételárát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben a futárnak, vagy internetes bankkártyás fizetés esetén a rendelés leadásakor előre kell kifizetni. Kiadói átvétel esetén a rendelés összege a Controller Books kiadónál cask készpénzzel egyenlíthető ki. A Magyar Posta Zrt-vel történő házhoz szállítás esetében szintén készpénzzel a postai kézbesítő részére kell a vételárat megfizetni.

Termékgarancia

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa az Controller Books ügyfélszolgálatát. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy a vevő választása szerint árengedményt adunk, vagy a vevő megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összegvisszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek a Collective Art Kft.-t terhelik.

Elállás joga A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek házhoz szállítás esetén a postai kézbesítő való átvétel napját, a kiadóban történő átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját értjük. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén kell visszaküldeni a Collective Art Kft. 1054 Budapest, Akadémia u. 9. szám alatti címére utánvéttel, melynek összege a visszaküldött termék bruttó fogyasztói ára. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a megrendelő köteles viselni.

Felelősség kizárása

A Collective Art Kft. nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a Controller Books weboldal használatából, vagy üzemzavarából,az adatok bárki által történő megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok által okozott,szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő rendszerhibából adódó károkért. A Collective Art Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi –a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt –ár érvényes, és kerül felszámításra.

Kosár tartalma

A kosarad üres.